Route Inn Grantia Fukuoka Miyawaka-Wakita Onsen din Fukuoka

778-1,Wakita,Miyawaka-shi

fara imagine

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Route Inn Grantia Fukuoka Miyawaka-Wakita Onsen.

Detalii cazare

Route Inn Grantia Wakamiya este convenabil amplasat în zona populară Munakata. Hotelul oferă un înalt standard de servicii și echipament, pentru a satisface cerințele fiecărui oaspete. Parcare auto, restaurant, servicii spălătorie, lift, magazine în hotel sunt pe lista lucrurilor de care oaspeții se pot bucura. Concepute pentru confort, unele camere de oaspeți oferă televizor ecran plat, camere nefumători, aer condiţionat, încălzire, serviciu trezire dimineața pentru a asigura o noapte liniștită. Recuperați-vă după o zii istovitoare de explorare a orașului, în comfortul camerei dvs. sau folosiți avantajele oferite de facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi saună, spa, masaj, terenuri tenis. Descoperiți totul ce vă poate oferi orașul Munakata, prin alegerea pentru punct de pornire acest hotel: Route Inn Grantia Wakamiya.

Nume cazare de la furnizor: Route Inn Grantia Fukuoka Miyawaka-Wakita Onsen 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Fukuoka?

1. Fukuoka (Fukuoka, Japonia)

17 km

2. Kokura (Kita Kyushu, Japonia)

44 km

3. Saga Airport (Saga, Japonia)

65 km

4. Ube (Ube, Japonia)

68 km

5. Iki (Iki, Japonia)

73 km

6. Kumamoto (Kumamoto, Japonia)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp