Rondel Village Negril din Negril

Norman Manley Blvd. P.O Box 96

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Rondel Village Negril.

Detalii cazare

Acest resort încântător se află în Negril. Situată la 2. 2 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Resortul se află la 1. 5 kilometru(i) de principalele zone de distracție. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 8. 0 kilometru(i) de proprietate. Resort se bucură de o poziție pe malul mării. Unitatea de cazare dispune de un total de 56 dormitoare. Această proprietate a fost complet recondiţionată în anul 2017. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această reşedinţă. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Cei care caută pace şi linişte vor găsi opţiunea perfectă de cazare în această unitate de cazare care oferă variate posibilităţi de întreţinere şi relaxare. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Rondel Village Negril 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Negril?

1. Negril (Negril, Jamaica)

4 km

2. Sangster Intl (Montego Bay, Jamaica)

49 km

Care sunt conditiile de intrare in Jamaica?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !