Rixos Almaty Hotel din Almaty

TripAdvisor, nota 4.5

506/99 Seifullina Ave at Kabanbai Batyr, Almaty

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Rixos Almaty Hotel.

Detalii cazare

Rixos Almaty Hotel cu cele 5 stele vă oferă confort și comoditate fie că sunteți în călătorie de afaceri, fie că vă petreceți vacanța în Almatî. Locul de cazare oferă un înalt standard de servicii și dotări pentru a satisface cerințele individuale ale tuturor turiștilor. 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, curăţenie zilnică, magazin cadouri/suveniruri sunt pe lista lucrurilor de care oaspeții se pot bucura. Concepute pentru confort, unele camere de oaspeți oferă televizor ecran plat, telefon în baie, oglindă, sufragerie separată, acces internet (wireless) pentru a asigura o noapte liniștită. Pentru a îmbunătăți sejurul oaspeților, locul de cazare oferă facilități de recreere cum ar fi cadă fierbinte, centru de fitness, saună, piscină interioară, spa. Staff prietenos, facilități extraordinare și situarea în apropierea a tot ceea ce poate oferi orașul Almatî sunt trei motive întemeiate pentru a alege ca sejurul dumneavoastră să fie la Rixos Almaty Hotel.

Nume cazare de la furnizor: Rixos Almaty 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Almaty?

1. International (Almaty, Kazakhstan)

12 km

Care sunt conditiile de intrare in Kazakhstan?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp