Rina Sinaia din Sinaia

Carol I Blv. 8th, 8th

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Rina Sinaia.

Detalii cazare

Situat chiar în centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Proprietatea se află la 1000 metri de pârtii. La 30 metri, vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Un total de 244 unităţi de cazare sunt disponibile în incintă. Rina Sinaia a fost complet recondiţionat în anul 2012. Cei care stau la acest hotel pot naviga pe internet graţie accesului Wi-Fi disponibil în spaţiile publice. Cei care stau în această clădire se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. La Rina Sinaia spaţiile comune dispun de acces pentru scaunele cu rotile. Parcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Clienţii vor aprecia serviciul de transfer la aeroport. În această unitate de cazare există numeroase servicii de întreţinere şi relaxare de care oaspeţii pot profita. Oaspeţii vor fi încântaţi de felurile de mâncare delicioase oferite în reşedinţă. Delegaţiile pot dori să organizeze o întâlnire în această unitate de cazare, ideală pentru călătoriile de afaceri. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Rina Sinaia 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sinaia?

1. Brasov Ghimbav (Brasov, Romania)

46 km

2. Henri Coanda (Bucuresti, Romania)

95 km

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !