Rija Domus Hotel din Riga

TIRGONU IELA, 9

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Rija Domus Hotel.

Detalii cazare

Situată la 10 metri de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Oaspeții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 11000 kilometru(i) de hotel. La 450 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Oaspeții vor găsi aeroportul la 9000 kilometru(i). Proprietatea este la 1500 kilometru(i) de port. Reşedinţa cuprinde un total de 41 camere confortabile. Unitatea de cazare oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Recepţia oferă servicii 24 de ore. Din nefericire, nu există camere în care oaspeţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Vizitatorii pot profita de parcare. Această reşedinţă durabilă ecologic a obţinut certificarea . Oaspeţii care stau la Rija Domus Hotel pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. Călătorii de afaceri pot folosi sălile de evenimente, ideale pentru a găzdui un seminar de afaceri sau o ocazie specială. Hotelul poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Rija Domus Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Riga?

1. Riga Intl (Riga, Letonia)

8 km

Care sunt conditiile de intrare in Letonia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !