Ridgway Lodge And Star Saloon din Columbia

373 PALOMINO TRAIL

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Ridgway Lodge And Star Saloon.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil este localizat în Ouray. Cuibărită la 1000 metri de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 11. 5 kilometru(i) de unitatea de cazare. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 45. 5 kilometru(i). Ridgway Lodge And Star Saloon dispune de un total de 39 dormitoare. Unitatea de cazare include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeți. Ridgway Lodge And Star Saloon nu oferă servicii de recepţie de 24 de ore. nullCălătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Ridgway Lodge And Star Saloon. Hotelul poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Ridgway Lodge And Star Saloon 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Columbia?

1. Telluride (Telluride, Statele Unite ale Americii / SUA)

25 km

2. Montrose County (Montrose, Statele Unite ale Americii / SUA)

40 km

3. Gunnison (Gunnison, Statele Unite ale Americii / SUA)

81 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp