Riad Villa Des Trois Golfs din Marrakesh

TAFFARA CIRCUIT PALMERAIE VERS DOUAR ABIAD

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Riad Villa Des Trois Golfs.

Detalii cazare

Acest hotel uimitor este în Marrakech. Cuibărită la 3. 0 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. La 2. 0 kilometru(i), oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Un total de 16 camere de oaspeţi sunt disponibile la Riad Villa Des Trois Golfs pentru confortul oaspeţilor. În plus, accesul Wi-Fi este disponibil în spaţiile comune ale proprietăţii. Recepţia este deschisă 24/7. O selecţie de specialităţi gastronomice pline de savoare sunt oferite în această proprietate fermecătoare. Cei care caută pace şi linişte vor găsi opţiunea perfectă de cazare la acest hotel care oferă variate posibilităţi de întreţinere şi relaxare. O gamă largă de opţiuni de divertisment de primă clasă sunt puse la dispoziţia oaspeţilor pentru confortul acestora. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Riad Villa Des Trois Golfs 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Marrakesh?

1. Menara (Marrakesh, Maroc)

9 km

Care sunt conditiile de intrare in Maroc?