Riad Aloes din Marrakesh

TripAdvisor, nota 4.5

129 Derb Snane, Mouassine, Medina, Marrakech

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Riad Aloes.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător se află în Marrakech. Unitatea de cazare se află la câțiva pași de principalele zone de distracție. La 600 metri, vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Oaspeții vor găsi aeroportul la 3. 0 kilometru(i). Riad Aloes garantează un sejur liniştit, deoarece există numai 5 camere de oaspeţi. Riad Aloes s-a bucurat de renovare în anul 2013. Oaspeţii pot profita în spaţiile publice de conexiune Wi-Fi. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Riad Aloes furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Oaspeţii se pot folosi de serviciul de transfer la aeroport. Oaspeţii vor fi încântaţi de felurile de mâncare delicioase oferite în proprietate. Riad Aloes poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Riad Aloes 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Marrakesh?

1. Menara (Marrakesh, Maroc)

4 km

Care sunt conditiile de intrare in Maroc?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !