Riad Akka din Marrakesh

65, derb Lahbib Magni, Marrakech

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Riad Akka.

Detalii cazare

Situată la 500 metri de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 4. 6 kilometru(i) de proprietate. Cei care doresc să scape de agitaţia şi stresul rutinei zilnice vor găsi linişte şi pace la această reşedinţă. Această reşedinţă a fost ultima oară renovată în anul 2019. Cei care stau la această unitate de cazare pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Având în vedere că această reşedinţă dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Riad Akka. Toți cei care stau în această unitate de cazare vor aprecia opţiunile de luat masa disponibile aici. Clienţii se pot răsfăţa cu tratamentele de întreţinere şi relaxare disponibile în incintă. Vizitatorii vor fi încântaţi de felurile de mâncare delicioase oferite în proprietate. Riad Akka poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Riad Akka 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Marrakesh?

1. Menara (Marrakesh, Maroc)

4 km

Care sunt conditiile de intrare in Maroc?

Incepem Maratonul Promotiilor lunii Aprilie!