Rh Rochester Calafate din El Calafate

TripAdvisor, nota 4.5

Av Libertador 3614, El Calafate

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Rh Rochester Calafate.

Detalii cazare

Acest hotel încântător se găsește în Calafate. Situată la 2. 5 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Vizitatorii pot accesa mijloacele de transport public la o distanță de 4. 4 kilometru(i). Cea mai apropiată plajă se află la 100 metri de proprietate. Oaspeții vor găsi aeroportul la 18. 8 kilometru(i). Această reşedinţă dispune de 50 camere confortabile. Această proprietate a fost recondiţionată în anul 2008. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Pentru confortul oaspeţilor, această proprietate oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Din nefericire, nu există dormitoare în care clienţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  RH Rochester Calafate promovează o politică durabilă. RH Rochester Calafate poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Rh Rochester Calafate 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de El Calafate?

1. Lago Argentino (Lago Argentino, Argentina)

4 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !