Resort Inn North Country din Furano

2002,Shimogoryo,Furano-city

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Resort Inn North Country.

Detalii cazare

Resort Inn North Country este o alegere populară între călători în orașul Furano / Biei, fi că descoperiți acest oraș sau sunteți doar în trecere. Acest loc de cazare oferă o gamă largă de facilităţi pentru a face din sejurul dvs. o experienţă plăcută. Folosiți cu curaj facilitățile hotelului, cum ar fi WiFi gratuit în toate camerele, curăţenie zilnică, Wi-Fi în zone publice, parcare auto, restaurant. Unele dintre camerele de oaspeți bine echipate au ca dotări televizor ecran plat, camere nefumători, aer condiţionat, încălzire, birou. Accesul la schi, pescuit, călărie, grădină hotelului va mări satisfacția sejurului dvs. Resort Inn North Country combină ospitalitatea cu o ambianță plăcută pentru a vă face de neuitat sejurul în Furano / Biei.

Nume cazare de la furnizor: Resort Inn North Country 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Furano?

1. Asahikawa (Asahikawa, Japonia)

37 km

2. Chitose (Sapporo, Japonia)

82 km

3. Okadama (Sapporo, Japonia)

83 km

4. Obihiro (Obihiro, Japonia)

95 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp