Relux Ios din Ios-oras / Chora

TripAdvisor, nota 4.5

Ios port, Ios

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Relux Ios.

Detalii cazare

Situată la 1500 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Legăturile de transport public sunt la doar câțiva pași distanță. Proprietatea se află la 150 metri de cea mai apropiată plajă. Hotelul este la 50 metri de port. null Anul construcţiei acestei unităţi de cazare este 2015. Mai mult, în spaţiile comune se poate utiliza conexiunea wireless la internet. Recepţia oferă servicii 24 de ore. La această reşedinţă, spaţiile comune sunt accesibile cu scaune cu rotile. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Relux Ios Hotel. Această unitate de cazare durabilă ecologic a obţinut certificarea . Oaspeţii care stau la Relux Ios Hotel pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. Vizitatorii se pot bucura de mâncăruri încântătoare la salonul de luat masa al proprietăţii. Cei care stau în această clădire îşi vor umple ziua de energie cu mâncărurile delicioase servite la Relux Ios Hotel. Călătorii de afaceri pot profita de facilităţile şi serviciile de afaceri. Relux Ios Hotel oferă divertisment croit pe măsura nevoilor oaspeţilor. Relux Ios Hotel poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Relux Ios Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Ios-oras / Chora?

1. Paros (Parikia / Paros Town, Grecia)

34 km

2. Santorini (Fira / Thira, Grecia)

39 km

3. Apt (Naxos oras/Chora, Grecia)

40 km

4. Mykonos (Mykonos oras, Grecia)

78 km

5. Dimitrios Vikelas (Syros Island, Grecia)

82 km

6. Milos (Milos, Grecia)

88 km

7. Astypalea Island (Astypalea Island, Grecia)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Grecia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică