Relais De Chambord din Blois

PLACE SAINT LOUIS

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Relais De Chambord.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este în Chambord. Proprietatea se află în apropierea principalelor zone de distracție. Relais de Chambord numără un total de 55 camere. Proprietatea include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camere. Având în vedere că acest hotel dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Relais de Chambord nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullFacilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Relais de Chambord oferă, pentru comoditatea oaspeţilor, un serviciu de transfer. În caz de nevoie, clienţii pot profita de serviciile de întreţinere şi relaxare. Această reşedinţă dispune de o gamă largă de facilităţi de afaceri pentru a oferi unei călătorii de afaceri combinaţia perfectă între confort şi comoditate. Hotelul poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Relais De Chambord 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Blois?

1. Saint Denis De L Hotel (Orleans, Franta)

44 km

2. Val De Loire (Tours, Franta)

63 km

3. Deols (Chateauroux, Franta)

85 km

4. Bourges (Bourges, Franta)

88 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp