Regente Palace din Buenos Aires

SUIPACHA, 964

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Regente Palace.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este în Downtown. Regente Palace dispune de un total de 139 camere de oaspeţi. Acest hotel s-a bucurat de renovare în anul 2012. Cei care stau la această reşedinţă pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Acest hotel oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Această proprietate nu oferă paturi suplimentare la cerere. Regente Palace furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Această proprietate are un impact minim asupra mediului, datorită practicilor sale ecologice. Toți cei care stau în această unitate de cazare îşi pot răsfăţa papilele gustative la restaurantul de aici. Regente Palace dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Regente Palace 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Buenos Aires?

1. J. Newbery (Buenos Aires, Argentina)

5 km

2. Pistarini (Buenos Aires, Argentina)

27 km

3. La Plata (La Plata, Argentina)

59 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !