Regal Kowloon din Hong Kong

71 Mody Road Tsimshatsui Kowloon Hong Kong, 71

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Regal Kowloon.

Detalii cazare

Situat în Tsim Sha Tsui, Regal Kowloon Hotel este un loc perfect de plecare pentru a explora Hong Kong. Atât călătorii în scop de afaceri cât și turiștii se pot bucura de facilitățile și serviciile acestui loc de cazare. 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, curăţenie zilnică, servicii poştale sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Camerele de oaspeți confortabile asigură un bun somn nocturn, iar unele camere oferă televizor ecran plat, telefon în baie, covoare, rack pentru haine, ness gratuit. Recuperați-vă după o zi plină în care veți fi explorat orașul în confortul camerei dumneavoastră sau folosiți avantajele oferite de centru de fitness. Indiferent de motivele vizitei dumneavoastră în Hong Kong, Regal Kowloon Hotel vă va face să vă simțiți pe loc ca acasă.

Nume cazare de la furnizor: Regal Kowloon 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Hong Kong?

1. Hong Kong Intl (Hong Kong, China)

24 km

2. Shenzhen (Shenzhen, China)

53 km

3. International (Macau, Macao -Sar Of China-)

63 km

4. Zhuhai Airport (Zhuhai, China)

88 km

5. Huizhou (Huizhou, China)

93 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !