Red Roof Inn Madison din Madison

4830 Hayes Rd, Madison, WI

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Red Roof Inn Madison.

Detalii cazare

Poziționată la 4828 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Unitatea de cazare este la 9656 kilometru(i) de principalele zone de distracție. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 9817 kilometru(i) de hotel. Vizitatorii pot ajunge la mijloacele de transport public la 8207 kilometru(i) distanță. Cea mai apropiată plajă se află la 9334 kilometru(i) de hotel. Oaspeții vor găsi aeroportul la 2896 kilometru(i). Proprietatea dispune de un total de 108 dormitoare. Red Roof Inn Madison, WI include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Recepţia oferă servicii 24 de ore. Red Roof Inn Madison, WI nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullRed Roof Inn Madison, WI furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Această unitate de cazare este loială practicilor ecologice. Red Roof Inn Madison, WI poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Red Roof Inn Madison, Wi 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Madison?

1. Dane Couty Regio (Madison, Statele Unite ale Americii / SUA)

3 km

2. Rock County (Janesville, Statele Unite ale Americii / SUA)

61 km

3. Waukesha (Waukesha, Statele Unite ale Americii / SUA)

86 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !