Red Lion Hotel St. George din Zion National Park

South Bluff Street, 850

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Red Lion Hotel St. George.

Detalii cazare

Numărul total de camere de oaspeți este de 164. Ca urmare a atenţiei constante acordate calităţii, această unitate de cazare a fost renovată integral în anul 2002. Toți oaspeții care stau la această proprietate pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Red Lion Hotel & Conference Center St. George oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Red Lion Hotel & Conference Center St. George nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullAceasta este o proprietate ecologică. Red Lion Hotel & Conference Center St. George oferă o gamă variată de facilităţi întreţinere şi relaxare ideale pentru ca vizitatorii să se poată revigora fizic şi psihic. Hotelul dispune de facilităţi de afaceri funcţionale, ideale pentru călătorii de afaceri. Red Lion Hotel & Conference Center St. George poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Red Lion Hotel&Conference Center St. George 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Zion National Park?

1. Saint George Municipal (Saint George, Statele Unite ale Americii / SUA)

8 km

2. Cedar City (Cedar City, Statele Unite ale Americii / SUA)

79 km

3. Kanab (Kanab, Statele Unite ale Americii / SUA)

93 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp