Ramada Plaza Qiandeng Kunshan din Suzhou

28 Wenfeng Road, Qiandeng, Kunshan, Suzhou

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Ramada Plaza Qiandeng Kunshan.

Detalii cazare

Acest hotel luxos se află în Kunshan. Un total de 142 dormitoare sunt disponibile la Ramada Plaza Qiandeng Kunshan pentru confortul oaspeţilor. Cei care stau la acest hotel pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Această proprietate oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Călătorii pot profita de parcare. Această reşedinţă durabilă ecologic a obţinut certificarea . Cei care caută pace şi linişte vor găsi opţiunea perfectă de cazare în această proprietate care oferă variate posibilităţi de întreţinere şi relaxare. Ramada Plaza Qiandeng Kunshan dispune de o gamă largă de facilităţi de afaceri pentru a oferi unei călătorii de afaceri combinaţia perfectă între confort şi comoditate. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Ramada Plaza Qiandeng Kunshan 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Suzhou?

1. Hongqiao Intl (Shanghai, China)

41 km

2. Wuxi Airport (Wuxi, China)

51 km

3. Suzhou (Suzhou, China)

53 km

4. Nantong Airport (Nantong, China)

77 km

5. Pudong Intl (Shanghai, China)

83 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică