Ramada Jerusalem din Tel Aviv

Ruppin Bridge at Herzl Blvd

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Ramada Jerusalem.

Detalii cazare

Un total de 350 unităţi de cazare sunt disponibile în incintă. Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot bucura de conexiunea wireless la internet disponibilă în spaţiile publice ale hotelului. Acest hotel oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Spaţiile comune ale incintei sunt recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Toți oaspeții care stau la această proprietate pot profita de parcare. Această unitate de cazare este dedicată respectării practicilor durabile ecologice. În ceea ce priveşte relaxarea, toți cei care stau în această unitate de cazare vor fi răsfăţaţi cu o gamă variată de oportunităţi de întreţinere care le sunt puse la dispoziţie. Delegaţiile pot dori să organizeze o întâlnire în această reşedinţă, ideală pentru călătoriile de afaceri. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Ramada Jerusalem 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Tel Aviv?

1. Ben Gurion Intl (Tel Aviv, Israel)

38 km

2. Sde Dov (Tel Aviv, Israel)

52 km

3. Bar Yehuda (Masada, Israel)

53 km

4. Beersheba (Beer Sheba, Israel)

70 km

5. Queen Alia (Amman, Iordania)

74 km

6. Marka Intl (Amman, Iordania)

76 km

Care sunt conditiile de intrare in Israel?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !