Ramada Giresun Piraziz din Ordu

MADEN MAHALLESI KUCUK EV SOKAK

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Ramada Giresun Piraziz.

Detalii cazare

Poziționată la 2000 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Hotelul este la 20000 kilometru(i) de principalele zone de distracție. Există stații de transport în comun la doar câțiva pași. Cea mai apropiată plajă se află la 100 metri de unitatea de cazare. Călătorii vor găsi aeroportul la 6000 kilometru(i). Unitatea de cazare se află la 150 metri de mers pe jos de port. Numărul total de dormitoare este de 70. Călătorii pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Clienţii sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. nullCălătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Ramada Giresun Piraziz. Oaspeţii sunt bineveniţi la acest hotel ecologic. Ramada Giresun Piraziz oferă o gamă variată de facilităţi întreţinere şi relaxare ideale pentru ca toți oaspeții care stau la această proprietate să se poată revigora fizic şi psihic. Hotelul poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Ramada Giresun Piraziz 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Ordu 2024?

Obiective turistice Ordu

Regiunea Interiorul Turciei

Moscheea Kocatepe

Templul lui Augustus si a Romei

Regiunea Istanbul si imprejurimi

Tur Panoramic Istanbul

Care sunt conditiile de intrare in Turcia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp