Ramada By Wyndham din Oradea

TripAdvisor, nota 4.5

9, Calea Aradului Street, Oradea

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Ramada By Wyndham.

Detalii cazare

Hotelul Ramada Oradea beneficiază de o amplasare convenabilă în Oradea, la mai puțin de 2 minute cu mașina de centrul istoric al orașului, și oferă acces gratuit la Riserva Wine Spa, care include un centru de fitness, 2 saune, o peșteră de sare, o sală de relaxare și o terasă cu 2 căzi cu hidromasaj și vedere panoramică la centrul vechi. În toate zonele este disponibil WiFi gratuit. Fiecare cameră este amenajată cu gust și are control climateric digital, o zonă de relaxare cu TV cu ecran plat, un seif pentru laptop, un minibar și facilități de călcat. Baia este prevăzută cu cabină de duș cu efect de ploaie și articole de toaletă ecologice gratuite. Unele camere includ facilități de cafea, ceai sau espresso. Restaurantul HUB, care cuprinde un bar și o terasă mare, servește o gamă largă de vinuri, preparate internaționale, steak-uri din carne maturată in-house și un meniu gourmet. Oaspeții pot să se relaxeze vizionând un film sau jucând biliard, bowling și tenis de masă la cel mai apropiat centru comercial, situat la 6 minute de mers cu mașina. Contra unui cost suplimentar, oaspeții se pot bucura de o mare varietate de terapii pe bază de vin și beneficia de acces la un centru de afaceri modern, complet echipat, cu 3 săli mari de conferințe și 2 săli de ședințe. La proprietate există o parcare gratuită. Hotelul Ramada se află la 4 km de aeroport și la 10 km de Băile Felix. Este disponibil un serviciu de transfer, la cerere și contra unui cost suplimentar.

Nume cazare de la furnizor: Ramada Oradea 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Oradea?

1. Oradea (Oradea, Romania)

3 km

2. Debrecen (Debrecen, Ungaria)

53 km

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !