Ramada By Wyndham Williams/Grand Canyon Area din Grand Canyon National Park

North Grand Canyon Boulevard, 950

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Ramada By Wyndham Williams/Grand Canyon Area.

Detalii cazare

Acest hotel dispune de 120 dormitoare confortabile. Această proprietate a fost recondiţionată în anul 2013. Ramada by Wyndham Williams/Grand Canyon Area include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Ramada by Wyndham Williams/Grand Canyon Area nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullCălătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Ramada by Wyndham Williams/Grand Canyon Area. Această reşedinţă promovează o politică durabilă. Ramada by Wyndham Williams/Grand Canyon Area dispune de o gamă largă de facilităţi de afaceri pentru a oferi unei călătorii de afaceri combinaţia perfectă între confort şi comoditate. Acest hotel oferă o gamă largă de experienţe culinare pentru a se asigura de faptul că clienţii se bucură de toate aspectele vizitei lor. Această reşedinţă se mândreşte cu gama largă de facilităţi de întreţinere şi relaxare oferite, ideale pentru destindere şi pentru menţinerea unui corp sănătos şi în formă. Unele dintre aceste servicii ale Ramada by Wyndham Williams/Grand Canyon Area pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Ramada By Wyndham Williams/Grand Canyon Area 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Grand Canyon National Park?

1. Pulliam Field (Marele Canion, Statele Unite ale Americii / SUA)

48 km

2. Sedona (Sedona, Statele Unite ale Americii / SUA)

57 km

3. Cottonwood (Cottonwood, Statele Unite ale Americii / SUA)

59 km

4. Prescott (Prescott, Statele Unite ale Americii / SUA)

70 km

5. National (Marele Canion, Statele Unite ale Americii / SUA)

77 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp