Ramada By Wyndham Madrid Tres Cantos din Madrid

Ronda de Poniente 16

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Ramada By Wyndham Madrid Tres Cantos.

Detalii cazare

Poziționată la 300 metri de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 15. 0 kilometru(i) de hotel. La 200 metri, clienții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Călătorii vor găsi aeroportul la 25. 0 kilometru(i). Un total de 61 camere sunt disponibile la Ramada by Wyndham Madrid Tres Cantos pentru confortul oaspeţilor. Această unitate de cazare a fost complet recondiţionată în anul 2020. În plus, în proprietate este disponibil accesul Wi-Fi. Recepţia oferă servicii 24 de ore. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Ramada by Wyndham Madrid Tres Cantos. nullExistă o parcare la Ramada by Wyndham Madrid Tres Cantos. Acest hotel este dedicat respectării practicilor durabile ecologice. Această unitate de cazare oferă o gamă largă de experienţe culinare. Graţie facilităţilor sale funcţionale de întâlnire, această unitate de cazare este locul perfect pentru oaspeţii care călătoresc în interes de serviciu. Unitatea de cazare poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Ramada By Wyndham Madrid Tres Cantos 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Madrid?

1. Barajas (Madrid, Spania)

19 km

Care sunt conditiile de intrare in Spania?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică