Ramada By Wyndham Budapest City Center din Budapesta

PETOFI SANDOR UTCA 14

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Ramada By Wyndham Budapest City Center.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este localizat în Budapest. Unitatea de cazare se află la 28. 0 kilometru(i) de pârtii. La 350 metri, clienții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Oaspeții vor găsi aeroportul la 16. 0 kilometru(i). Unitatea de cazare oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Cei care stau în această clădire se vor bucura de recepţia deschisă 24 de ore. Incinta oferă spaţii publice uşor accesibile. Există o parcare. Totodată, această unitate de cazare a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Ramada By Wyndham Budapest City Center poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Ramada By Wyndham Budapest City Center 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Budapesta 2024?

Obiective turistice Budapesta

Localitatea Budapesta

Bastionul Pescarilor

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Budapesta?

1. Liszt Ferenc Intl (Budapesta, Ungaria)

17 km

Care sunt conditiile de intrare in Ungaria?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp