Ramada Almaty din Almaty

TripAdvisor, nota 4.0

27/1 Baitursynov Street, Corner Kazybek Bi Street, Almaty

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Ramada Almaty.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este în Almaty. Unitatea de cazare este aproape de principalele conexiuni de transport public ale orașului. Clienții vor găsi aeroportul la 16. 0 kilometru(i). Proprietatea cuprinde un total de 141 dormitoare confortabile. Această reşedinţă a fost realizată în anul 2014. Ramada by Wyndham Almaty include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Toți oaspeții care stau la această proprietate sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Din nefericire, nu există dormitoare în care cei care stau în această unitate de cazare să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Având grijă de nevoile speciale ale oaspeţilor, Ramada by Wyndham Almaty dispune de o serie de unităţi de cazare accesibile cu scaune cu rotile. Există o parcare la Ramada by Wyndham Almaty. Acest hotel este loial practicilor durabile ecologice. Ramada by Wyndham Almaty oferă un serviciu de transfer la aeroport. Acest hotel se mândreşte cu gama largă de facilităţi de întreţinere şi relaxare oferite, ideale pentru destindere şi pentru menţinerea unui corp sănătos şi în formă. Delegaţiile pot dori să organizeze o întâlnire în această proprietate, ideală pentru călătoriile de afaceri. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Ramada By Wyndham Almaty 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Almaty?

1. International (Almaty, Kazakhstan)

12 km

Care sunt conditiile de intrare in Kazakhstan?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp