Rainbow Paradise Beach Resort Penang din Penang

JALAN TANJUNG BUNGAH, 527

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Rainbow Paradise Beach Resort Penang.

Detalii cazare

Situat ideal în zona Tanjung Bungah, Rainbow Paradise Beach Resort vă promite o vizită minunată și relaxantă. Locul de cazare pune la dispoziția dumneavoastră tot ceea ce aveți nevoie pentru un sejur confortabil. La locul de cazare puteți găsi 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, magazin de proximitate, curăţenie zilnică. Toate camerele sunt concepute și decorate pentru ca oaspeții să se simtă ca acasă, iar unele camere au în dotare televizor ecran plat, covoare, sofa, prosoape, dulap. Locul de cazare oferă diferite posibilități de recreere. Rainbow Paradise Beach Resort combină ospitalitatea caldă cu o ambianță plăcută pentru a face sejurul dumneavoastră în Penang de neuitat.

Nume cazare de la furnizor: Rainbow Paradise Beach Resort Penang 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Penang?

1. Penang Intl (Penang, Malaezia)

19 km

2. Sultan Abdul Halim (Alor Setar, Malaezia)

81 km

3. Taiping (Taiping, Malaezia)

81 km

Care sunt conditiile de intrare in Malaezia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !