Raices Esturion Hotel din Iguazu

TripAdvisor, nota 4.0

Avenida Tres Fronteras 650, Iguazu

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Raices Esturion Hotel.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este localizat în Iguazu. Poziționată la 600 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Cele mai apropiate mijloace de transport public se află la 4. 5 kilometru(i) de proprietate. Oaspeții vor găsi aeroportul la 21. 5 kilometru(i). Acest hotel dispune de 134 camere de oaspeți. Această unitate de cazare a fost ultima oară renovată în anul 2006. Reşedinţa oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Recepţia este deschisă 24/7. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această reşedinţă. La această reşedinţă, spaţiile comune sunt accesibile cu scaune cu rotile. Călătorii pot profita de parcare. Clienţii se pot bucura de delicioase opţiuni culinare într-un decor deosebit de plăcut. Există facilităţi şi servicii de afaceri puse la dispoziţia oaspeţilor pentru un plus de confort. Această unitate de cazare oferă o gamă variată de facilităţi întreţinere şi relaxare ideale pentru ca călătorii să se poată revigora fizic şi psihic. Călătorii se vor răsfăţa cu mâncărurile gustoase oferite de Raices Esturion. Proprietatea poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Raices Esturion 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Iguazu?

1. Cataratas (Iguassu Falls, Brazilia)

9 km

2. Cataratas (Iguazu, Argentina)

18 km

3. Alejo Garci (Ciudad del Este, Paraguay)

29 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !