Radisson Hotel Agra din Agra

C-1, C-2, TAJ NAGARI PHASE 1

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Radisson Hotel Agra.

Detalii cazare

Situat ideal în zona Tajganj, Four Points by Sheraton Agra vă promite o vizită minunată și relaxantă. Locul de cazare vă oferă o gamă largă de facilități și avantaje pentru ca dumneavoastră să petreceți momente cât mai plăcute. Staff-ul orientat spre deservire vă va întâmpina și vă va îndruma când veți fi la Four Points by Sheraton Agra. Unele dintre camerele de oaspeți bine echipate au ca dotări televizor ecran plat, rack pentru haine, vestiar, oglindă, papuci. Recuperați-vă după o zi plină în care veți fi explorat orașul în confortul camerei dumneavoastră sau folosiți avantajele oferite de centru de fitness, piscină exterioară, spa, grădină. Pentru servicii de încredere și staff profesionist, Four Points by Sheraton Agra se potrivește nevoilor dumneavoastră.

Nume cazare de la furnizor: Radisson Hotel Agra 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Agra?

1. Agra (Agra, India)

8 km

2. Gwalior (Gwalior, India)

97 km

Care sunt conditiile de intrare in India?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp