Radisson Blu Plaza Jeddah din Jeddah

King Abdullah Road

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Radisson Blu Plaza Jeddah.

Detalii cazare

Ideal amplasat în zona turistică a Ar Rihab, Radisson Blu Plaza Jeddah vă promite o vizită minunată și relaxantă. Oferind o varietate de servicii și facilități, acest hotel vă furnizează totul să aveți un somn cu o noapte plăcută. WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, curăţenie zilnică, servicii poştale, servicii taxi sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Camerele de oaspeți sunt echipate cu facilitățile necesare unui somn liniştit.În unele camere, oaspeţii pot regăsi prosoape, covoare, papuci, televizor ecran plat, sofa. Accesul la piscină interioară, masaj hotelului va mări satisfacția sejurului dvs. Indiferent de motivele vizitei dvs. în Jeddah, Radisson Blu Plaza Jeddah vă va face să vă simțiți acasă.

Nume cazare de la furnizor: Radisson Blu Hotel, Jeddah Plaza 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Jeddah?

1. King Abdulaziz Int (Jeddah, Arabia Saudita)

19 km

Care sunt conditiile de intrare in Arabia Saudita?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp