Radisson Blu Hotel Oulu din Oulu

HALLITUSKATU, 1

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Radisson Blu Hotel Oulu.

Detalii cazare

Cuibărit la 50 metri de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 16. 0 kilometru(i) de unitatea de cazare. Hotelul este aproape de principalele conexiuni de transport public ale orașului. Cea mai apropiată plajă se află la 1000 metri de hotel. Oaspeții vor găsi aeroportul la 14. 0 kilometru(i). Unitatea de cazare este la 50 metri de port. Un total de 221 camere de oaspeți sunt disponibile pentru confortul acestora. Această proprietate s-a bucurat de renovare în anul 2005. În plus, accesul Wi-Fi este disponibil în spaţiile comune ale proprietăţii. Pentru confortul oaspeţilor, Radisson Blu Hotel Oulu oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Din nefericire, nu există camere în care clienţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullCălătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Radisson Blu Hotel Oulu. Radisson Blu Hotel Oulu este loial practicilor durabile ecologice. Toți oaspeții care stau la această proprietate îşi pot răsfăţa papilele gustative la restaurantul de aici. Călătorii îşi vor umple ziua de energie cu mâncărurile delicioase servite la Radisson Blu Hotel Oulu. Cei care stau în această clădire pot alege să se răsfeţe la facilităţile de întreţinere disponibile aici. Iubitorii de sport pot profita de activităţile de petrecere a timpului liber oferite în această proprietate. Această unitate de cazare dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Radisson Blu Hotel Oulu poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Radisson Blu Hotel Oulu 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Oulu 2024?

Obiective turistice Oulu

Localitatea Rovaniemi

Chemarea Zapezii

Cina in Snowland - Iglu-Restaurant

Cross-Country Skiing

Gradina Zoologica polara

Plimbare la lumina lunii cu vizita la o coliba lapona

Safari la lumina lunii pe snowmobile

Safari pe snowmobil in padure

Satul lui Mos Craciun & Santa Park

Vizita la o ferma de husky

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Oulu?

1. Oulu (Oulu, Finlanda)

10 km

2. Kemi Tornio (Kemi Tornio, Finlanda)

93 km

Care sunt conditiile de intrare in Finlanda?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !