Radisson Blu Hotel Espoo din Helsinki

OTARANTA, 2

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Radisson Blu Hotel Espoo.

Detalii cazare

Situată la 1. 5 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Legăturile de transport public sunt la doar câțiva pași distanță. Proprietatea se află la 10. 0 kilometru(i) de cea mai apropiată plajă. Un total de 209 camere de oaspeți sunt disponibile în incintă. Această unitate de cazare a fost ultima oară renovată în anul 2010. În plus, în unitate de cazare este disponibil accesul Wi-Fi. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. nullClienţii pot profita de parcare. Călătorii sunt bineveniţi la această unitate de cazare ecologică. Această reşedinţă se mândreşte cu faptul că oferă o gamă variată de facilităţi de luat masa, unde oaspeţii pot savura specialităţi culinare delicioase. Oaspeţii nu trebuie să părăsească incinta pentru a se bucura de o mâncare delicioasă, întrucât hotelul include o gamă variată de opţiuni culinare pline de savoare. Proprietatea dispune de facilităţi de afaceri funcţionale, ideale pentru călătorii de afaceri. Radisson Blu Hotel Espoo poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Radisson Blu Hotel Espoo 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Helsinki 2024?

Obiective turistice Helsinki

Localitatea Rovaniemi

Chemarea Zapezii

Cina in Snowland - Iglu-Restaurant

Cross-Country Skiing

Gradina Zoologica polara

Plimbare la lumina lunii cu vizita la o coliba lapona

Safari la lumina lunii pe snowmobile

Safari pe snowmobil in padure

Satul lui Mos Craciun & Santa Park

Vizita la o ferma de husky

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Helsinki?

1. Helsinki Vantaa (Helsinki, Finlanda)

16 km

2. Lennart Meri (Tallinn, Estonia)

84 km

Care sunt conditiile de intrare in Finlanda?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !