Radisson Blu Daugava Riga din Riga

KUGU STREET, 24

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Radisson Blu Daugava Riga.

Detalii cazare

Unitatea de cazare dispune de un total de 356 camere de oaspeți. Această proprietate a fost restructurată în anul 2004. În plus, la hotel este disponibil accesul Wi-Fi. Acest hotel oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Această proprietate nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullnullAcestui hotel i-a fost acordată certificarea . Un serviciu de transfer este disponibil pentru comoditatea oaspeţilor. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot profita de facilităţile de afaceri ale proprietăţii. Oaspeţii se pot bucura de o masă delicioasă la restaurantul proprietăţii. Datorită serviciilor sale de întreţinere şi relaxare, acest hotel este ideal pentru o pauză de relaxare de la stresul şi tensiunea rutinei. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Radisson Blu Daugava Riga 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Riga?

1. Riga Intl (Riga, Letonia)

7 km

Care sunt conditiile de intrare in Letonia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !