Quest River Park Central Apartments din Brisbane

120 Mary Street

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Quest River Park Central Apartments.

Detalii cazare

Situat în Centru oraş Brisbane, Quest River Park Central Apartments este un loc perfect de plecare pentru a explora Brisbane. Atât călătorii în scop de afaceri cât și turiștii se pot bucura de facilitățile și serviciile acestui loc de cazare. WiFi gratuit în toate camerele, curăţenie zilnică, băcănie cu livrare, servicii taxi, scaun cu rotile accesibil sunt dispuse pentru delectarea oaspeților. Fiecare cameră de oaspeți este mobilată elegant și dotată cu echipamente practice. Accesul la centru de fitness, saună, piscină exterioară de la locul de cazare va mări satisfacția sejurului dumneavoastră deja excelent. Atmosfera primitoare și serviciile excelente sunt ceea ce veți regăsi pe parcursul sejurului dumneavoastră la Quest River Park Central Apartments.

Nume cazare de la furnizor: Quest River Park Central Apartments 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Brisbane?

1. Brisbane (Brisbane, Australia)

13 km

2. Southport (Southport, Australia)

67 km

3. Caloundra (Caloundra, Australia)

74 km

4. Coolangatta (Gold Coast, Australia)

90 km

5. Maroochydore (Sunshine Coast, Australia)

95 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!