Quest On Rheola din Perth

18 Rheola Street, 18

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Quest On Rheola.

Detalii cazare

Ideal amplasat în zona turistică a Perth Vest, Quest on Rheola Serviced Apartments vă promite o vizită minunată și relaxantă. Acest loc de cazare oferă o gamă largă de facilităţi pentru a face din sejurul dvs. o experienţă plăcută. Toate facilitățile necesare, inclusiv WiFi gratuit în toate camerele, facilităţi pentru turişti cu handicap, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice, parcare auto, sunt la dispoziția dvs. Camere nefumători, aer condiţionat, încălzire, birou, minibar pot fi găsite în anumite camere de oaspeți. Distracțivă în facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi grădină. Pentru un serviciu de încredere și un personal profesionist, Quest on Rheola Serviced Apartments vă îndeplinește la maxim gusturile.

Nume cazare de la furnizor: Quest On Rheola 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Perth?

1. Perth (Perth, Australia)

11 km

2. Rottnest Island (Rottnest Island, Australia)

28 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !