Quest On Lonsdale Melbourne Apartments din Melbourne

43 Lonsdale Street, 43

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Quest On Lonsdale Melbourne Apartments.

Detalii cazare

Quest on Lonsdale Melbourne Apartments cu cele 4 stele vă oferă comfort și comoditate fie că sunteți în călătorie de afaceri, fie că vă petreceți vacanța în Melbourne. Acest hotel are totul ce v-ați dori pentru un sejur cât mai comfortabi. Folosiți cu curaj facilitățile hotelului, cum ar fi securitate 24-ore, aparat fax, laundromat, xerox, servicii poştale. Concepute pentru confort, unele camere de oaspeți oferă dulap, ceai gratuit, prosoape, covoare, ness gratuit pentru a asigura o noapte liniștită. Hotelul oferă diferite posibilități de recreere. O atmosferă de ospitalitate și un serviciu excelent este ceea la ce vă puteți aștepta în timpul sejurului dvs. la Quest on Lonsdale Melbourne Apartments.

Nume cazare de la furnizor: Quest On Lonsdale Melbourne Apartments 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Melbourne?

1. Essendon (Melbourne, Australia)

11 km

2. Tullamarine (Melbourne, Australia)

18 km

3. Moorabbin (Moorabbin, Australia)

21 km

4. Avalon (Melbourne, Australia)

49 km

5. Geelong (Geelong, Australia)

71 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !