Quest Melbourne Airport Apartments din Melbourne

20 Annandale Road

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Quest Melbourne Airport Apartments.

Detalii cazare

Quest Melbourne Airport Apartments cu cele 4.5 stele vă oferă comfort și comoditate fie că sunteți în călătorie de afaceri, fie că vă petreceți vacanța în Melbourne. Acest hotel are totul ce v-ați dori pentru un sejur cât mai comfortabi. Toate facilitățile necesare, inclusiv WiFi gratuit în toate camerele, aparat fax, băcănie cu livrare, xerox, imprimantă, sunt la dispoziția dvs. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel să vă ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă dotări plăcute cum ar fi televizor ecran plat, acces internet (wireless), camere nefumători, aer condiţionat, încălzire. Faceți o pauză după o ziuă lungă și folosiți centru de fitness. Comoditatea și comfortul face ca Quest Melbourne Airport Apartments să fie alegerea perfectă pentru sejurul dvs. în Melbourne.

Nume cazare de la furnizor: Quest Melbourne Airport Apartments 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Melbourne?

1. Tullamarine (Melbourne, Australia)

3 km

2. Essendon (Melbourne, Australia)

4 km

3. Moorabbin (Moorabbin, Australia)

36 km

4. Avalon (Melbourne, Australia)

48 km

5. Geelong (Geelong, Australia)

73 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică