Quality Inn Airport Tucson International Airport din Tucson

EAST VALENCIA ROAD, 2803

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Quality Inn Airport Tucson International Airport.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil este localizat în Tucson International Airport. Reşedinţa cuprinde un total de 97 camere de oaspeți confortabile. Această proprietate a fost ultima oară renovată în anul 2005. Cei care stau la această proprietate pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Quality Inn Airport Tucson International Airport oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. nullMai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Totodată, Quality Inn Airport Tucson International Airport a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Facilităţile de conferinţă sunt incluse în această proprietate. Reşedinţa poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Quality Inn Airport Tucson International Airport 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Tucson?

1. Tucson Intl (Tucson, Statele Unite ale Americii / SUA)

1 km

2. Nogales Intl (Nogales, Statele Unite ale Americii / SUA)

79 km

3. Libby Aaf (Fort Huachuca, Statele Unite ale Americii / SUA)

82 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp