Quality Hotel Real Aeropuerto din San Salvador

Km 40.5 Carretera al Aeropuerto Internacional

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Quality Hotel Real Aeropuerto.

Detalii cazare

Acest hotel încântător se află în La Paz. Unitatea de cazare se află la 45 metri de cea mai apropiată plajă. Acest hotel dispune de 209 unităţi de cazare confortabile. Această proprietate a fost restructurată în anul 2009. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Quality Hotel Real Aeropuerto. nullCălătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Quality Hotel Real Aeropuerto. Acest hotel este loial practicilor ecologice. Oaspeţii care stau la Quality Hotel Real Aeropuerto pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. Clienţii se vor delecta cu mâncărurile servite în diferitele opţiuni gastronomice ale unităţii de cazare. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot folosi facilităţile de întâlnire ale reşedinţei. Cei care stau în această clădire vor putea să guste o gamă variată de specialităţi culinare atrăgătoare, care vin în întâmpinarea nevoilor fiecărui tip de călător. Quality Hotel Real Aeropuerto poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Quality Hotel Real Aeropuerto 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de San Salvador?

1. Comalapa Intl. (San Salvador, El Salvador)

2 km

Care sunt conditiile de intrare in El Salvador?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !