Quality Hotel Hoje Taastrup din Copenhaga

CARL GUSTAVS GADE, 1

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Quality Hotel Hoje Taastrup.

Detalii cazare

Situat la 1. 2 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Călătorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 7. 4 kilometru(i) de proprietate. Clienții se bucură de un acces ușor la mijloacele de transport public. Cea mai apropiată plajă se află la 6. 0 kilometru(i) de proprietate. Unitatea de cazare este la 2. 5 kilometru(i) de port. Hotelul dispune de un total de 154 unităţi de cazare. Proprietatea a fost construită în anul 1987. În plus, la hotel este disponibil accesul Wi-Fi. Călătorii se vor bucura de recepţia deschisă 24 de ore. Această proprietate nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullThon Partner Hotel Hoje Taastrup furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Aceasta este o proprietate ecologică. Thon Partner Hotel Hoje Taastrup se bucură de facilităţi funcţionale de business, ideale pentru călătorii de afaceri. nullCosturi suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Thon Partner Hotel Hoje Taastrup 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Copenhaga?

1. Roskilde (Copenhaga, Danemarca)

10 km

2. Kastrup (Copenhaga, Danemarca)

23 km

3. Malmo (Malmo, Suedia)

69 km

4. Angelholm Airport (Angelholm/Helsingborg, Suedia)

79 km

Care sunt conditiile de intrare in Danemarca?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !