Q Hotel Plus Wroclaw Bielany din Wroclaw / Breslau

Szwedzka, 7

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Q Hotel Plus Wroclaw Bielany.

Detalii cazare

Un total de 201 unităţi de cazare sunt disponibile la Q Hotel Plus Wroclaw Bielany pentru confortul oaspeţilor. Această unitate de cazare a fost construită în anul 2022. În plus, la hotel este disponibil accesul Wi-Fi. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Q Hotel Plus Wroclaw Bielany. Spaţiile comune sunt potrivite pentru persoanele care utilizează scaune cu rotile. Mai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Q Hotel Plus Wroclaw Bielany se mândreşte cu faptul că oferă o gamă variată de facilităţi de luat masa, unde oaspeţii pot savura specialităţi culinare delicioase. Unele dintre aceste servicii ale Q Hotel Plus Wroclaw Bielany pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Q Hotel Plus Wroclaw Bielany 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Wroclaw / Breslau?

1. Nicolaus Copernicus (Wroclaw / Breslau, Polonia)

7 km

Care sunt conditiile de intrare in Polonia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp