Pulse Grande Hotel Formerly Putrajaya Shangri-La H din Kuala Lumpur

TAMAN PUTRA PERDANA, PRESINT 1, PUTRAJAYA

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Pulse Grande Hotel Formerly Putrajaya Shangri-La H.

Detalii cazare

Alegeți-vă un sediu central în Kuala Lumpur, Putrajaya Shangri-la Hotel vă pune la dispoziție toate reperele importante ce poate oferi acest oraș, doar imediat după ce ați ieșit din clădire. Atât călători de afaceri cum și turiști se pot bucura de facilitățile și serviciile acestui hotel. Personalul vă urează bun venit cu ospitalitate și vă ghidează când sunteți la Putrajaya Shangri-la Hotel. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel să vă ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă dotări plăcute cum ar fi camere nefumători, aer condiţionat, birou, minibar, balcon/terasă. Accesul la centru de fitness, saună, piscină exterioară, spa, masaj hotelului va mări satisfacția sejurului dvs. Comoditatea și comfortul face ca Putrajaya Shangri-la Hotel să fie alegerea perfectă pentru sejurul dvs. în Kuala Lumpur.

Nume cazare de la furnizor: Pulse Grande Hotel 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kuala Lumpur?

1. Klia (Kuala Lumpur, Malaezia)

20 km

2. Sultan Abdul Aziz Shah (Kuala Lumpur, Malaezia)

24 km

3. Genting (Genting, Malaezia)

50 km

4. Batu Berendum (Malacca, Malaezia)

96 km

Care sunt conditiile de intrare in Malaezia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !