Pullman Guangzhou Airport din Guangzhou / Canton

Konggang Jiudian Road, 1

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Pullman Guangzhou Airport.

Detalii cazare

Acest hotel dispune de 460 camere de oaspeți. Această unitate de cazare a fost renovată complet în anul 2007. Pullman Guangzhou Airport oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Pentru confortul oaspeţilor, această unitate de cazare oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Această proprietate nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullExistă o parcare la Pullman Guangzhou Airport. Pullman Guangzhou Airport promovează o politică durabilă. Vizitatorii pot apela la serviciul de transfer la aeroport. Vizitatorii se pot bucura de mâncăruri încântătoare la salonul de luat masa al proprietăţii. Această unitate de cazare oferă o gamă variată de facilităţi întreţinere şi relaxare ideale pentru ca oaspeţii să se poată revigora fizic şi psihic. Pullman Guangzhou Airport se bucură de facilităţi funcţionale de business, ideale pentru călătorii de afaceri. Oaspeţii îşi vor umple ziua de energie cu mâncărurile delicioase servite la Pullman Guangzhou Airport. Pullman Guangzhou Airport poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Pullman Guangzhou Airport 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Guangzhou / Canton?

1. Baiyun Intl (Guangzhou / Canton, China)

1 km

2. Shenzhen (Shenzhen, China)

97 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !