Pullman Dongguan Changan din Dongguan

Zhenan Road Shatou Community, Changan Town, Dongguan

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Pullman Dongguan Changan.

Detalii cazare

Acest hotel sofisticat se află în Dongguan. Oaspeții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 7 metru(i) de proprietate. Există stații de transport în comun la doar câțiva pași. Călătorii vor găsi aeroportul la 6. 0 kilometru(i). Proprietatea este la 10. 0 kilometru(i) de port. Un total de 259 dormitoare sunt disponibile pentru confortul oaspeţilor. Acest hotel a fost ridicat în anul 2011. Pullman Dongguan Changan include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Pentru confortul oaspeţilor, Pullman Dongguan Changan oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Acest hotel nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullToți oaspeții care stau la această proprietate și care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare din incintă. Aceasta este o proprietate ecologică. Facilităţile de afaceri ale proprietăţii sunt potrivite pentru orice tip de eveniment corporatist, seminar, întâlnire sau conferinţă. Salonul de luat masa îi invită pe vizitatori să savureze feluri de mâncare delicioase într-o ambianţă elegantă. Oferta de întreţinere şi relaxare de la hotel asigură servicii de primă clasă de revigorare şi destindere. Călătorii pot profita de oportunitatea de a gusta felurile de mâncare servite în cadrul facilităţilor de luat masa ale proprietăţii. Unitatea de cazare poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Pullman Dongguan Changan 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Dongguan?

1. Shenzhen (Shenzhen, China)

15 km

2. Hong Kong Intl (Hong Kong, China)

54 km

3. International (Macau, Macao -Sar Of China-)

71 km

4. Baiyun Intl (Guangzhou / Canton, China)

83 km

5. Huizhou (Huizhou, China)

90 km

6. Zhuhai Airport (Zhuhai, China)

93 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp