Provo Marriott Hotel&Conference Center din Provo

West 100 North, 101

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Provo Marriott Hotel&Conference Center.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este în Downtown. Provo Marriott Hotel & Conference Center dispune de un total de 330 camere de oaspeţi. Acest hotel a fost complet recondiţionat în anul 2006. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă în spaţiile publice. Cei care stau în această clădire se vor bucura de recepţia deschisă 24 de ore. La Provo Marriott Hotel & Conference Center spaţiile comune dispun de acces pentru scaunele cu rotile. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Oaspeţii se pot bucura de mâncăruri încântătoare la salonul de luat masa al proprietăţii. Toți cei care stau în această unitate de cazare se pot răsfăţa cu tratamentele de întreţinere şi relaxare disponibile în incintă. Călătorii de afaceri pot profita de facilităţile şi serviciile de afaceri. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Provo Marriott Hotel&Conference Center 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Provo?

1. Provo (Provo, Statele Unite ale Americii / SUA)

5 km

2. Nephi (Nephi, Statele Unite ale Americii / SUA)

57 km

3. Salt Lake City Intl (Salt Lake City, Statele Unite ale Americii / SUA)

66 km

4. Mount Pleasant (Mount Pleasant, Statele Unite ale Americii / SUA)

79 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp