Portobello By The Sea Hotel din Sunshine Coast

6 Beerburrum Street, Dicky Beach

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Portobello By The Sea Hotel.

Detalii cazare

Portobello By The Sea Hotel este o alegere populară între călători în orașul Sunshine Coast, fi că descoperiți acest oraș sau sunteți doar în trecere. Hotelul oferă un înalt standard de servicii și echipament, pentru a satisface cerințele fiecărui oaspete. Curăţenie zilnică, aparat fax, xerox, facilităţi pentru turişti cu handicap, expres check-in/check-out sunt la dispoziția oaspeților, pentru a se bucura de acestea. Conceput și decorat ca oaspeții să se simtă ca și acasă, iar unele camere au în dotare ceai gratuit, prosoape, ness gratuit, televizor ecran plat, cadă cu hidromasaj. Hotelul oferă diferite posibilități de recreere. Portobello By The Sea Hotel este o alegere excelentă de unde puteți explora Sunshine Coast sau simplu să vă relaxați și să vă reîntineriți.

Nume cazare de la furnizor: Portobello By The Sea Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sunshine Coast?

1. Caloundra (Caloundra, Australia)

3 km

2. Maroochydore (Sunshine Coast, Australia)

20 km

3. Noosa (Noosa, Australia)

40 km

4. Tewantin (Tewantin, Australia)

47 km

5. Brisbane (Brisbane, Australia)

66 km

6. Gympie (Gympie, Australia)

69 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !