Portal Del Rodeo Aparta Hotel din Medellin

Diag. 75 BA # 1 - 26, 1 - 26

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Portal Del Rodeo Aparta Hotel.

Detalii cazare

Cuibărit la 8. 8 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul de apartamente asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Unitatea de cazare se află la 5. 0 kilometru(i) de principalele zone de distracție. Călătorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 100 metru(i) de proprietate. Călătorii vor găsi numeroase stații de transport public la doar câțiva pași. Clienții vor găsi aeroportul la 32. 0 kilometru(i). Numărul total de dormitoare este de 46. Portal del Rodeo Aparta Hotel a fost complet recondiţionat în anul 2013. În plus, în proprietate este disponibil accesul Wi-Fi. Această unitate de cazare oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Din nefericire, nu există camere de oaspeţi în care călătorii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Având grijă de nevoile speciale ale oaspeţilor, această proprietate dispune de o serie de unităţi de cazare accesibile cu scaune cu rotile. Parcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Această unitate de cazare este prietenoasă cu mediul. Oaspeţii care stau la Portal del Rodeo Aparta Hotel pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. Călătorii de afaceri pot profita de facilităţile şi serviciile de afaceri. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Portal Del Rodeo Aparta Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Medellin?

1. Olaya Herrera (Medellin, Columbia)

1 km

2. J M Cordova (Medellin, Columbia)

18 km

3. Urrao (Urrao, Columbia)

61 km

Care sunt conditiile de intrare in Columbia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !