Portal De Milan din Manizales

CARRERA 23, 70A-76

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Portal De Milan.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este în Manizales. Poziționat la 4. 0 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Unitatea de cazare se află în apropierea principalelor zone de distracție. La 10 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 3. 2 kilometru(i). Cei care stau în această clădire se vor bucura de o şedere liniştită şi odihnitoare în incintă, deoarece există un total de 15 dormitoare. Anul construcţiei acestui hotel este 2009. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Având în vedere că această proprietate dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Există o parcare. Reşedinţa poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Portal De Milan 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Manizales?

1. La Nubia (Manizales, Columbia)

2 km

2. Matecana (Pereira, Columbia)

38 km

3. El Eden (Armenia, Columbia)

73 km

Care sunt conditiile de intrare in Columbia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !