Pop Hotel Banjarmasin din Banjarmasin

Jl. H Djok Mentaya No 50 Kertak Baru Ilir Ban

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Pop Hotel Banjarmasin.

Detalii cazare

POP! Hotel Banjarmasin este o alegere populară pentru turiști în orașul Banjarmasin, fie că-l explorați sau sunteți doar în trecere. Locul de cazare oferă o gamă largă de facilități pentru a face din sejurul dumneavoastră o experiență plăcută. Facilități cum ar fi WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, magazin de proximitate, curăţenie zilnică, 24-ore recepţie sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă delecta. Camerele de oaspeți sunt echipate cu toate facilitățile necesare ca să aveți un somn nocturn liniștit. În unele camere, oaspeții pot regăsi televizor ecran plat, oglindă, prosoape, dulap, acces internet (wireless). Locul de cazare oferă diferite posibilități de recreere. Pentru servicii de încredere și staff profesionist, POP! Hotel Banjarmasin se potrivește nevoilor dumneavoastră.

Nume cazare de la furnizor: Pop! Hotel Banjarmasin 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Banjarmasin?

1. Syamsudin Noor (Banjarmasin, Indonezia)

22 km

Care sunt conditiile de intrare in Indonezia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp