Poonsiri Resort Aonang din Krabi

211 Moo 4 Aonang District Krabi Province Thailand, 4 4

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Poonsiri Resort Aonang.

Detalii cazare

Situat ideal în zona Nopparat Thara, Poonsiri Resort Aonang vă promite o vizită minunată și relaxantă. Oferind o varietate de servicii și facilități, locul de cazare vă pune la dispoziție toate cele necesare pentru un somn nocturn excelent. WiFi gratuit în toate camerele, curăţenie zilnică, servicii poştale, servicii taxi, servicii bilete sunt pe lista lucrurilor de care oaspeții se pot bucura. Camerele de oaspeți confortabile asigură un bun somn nocturn, iar unele camere oferă televizor ecran plat, baie suplimentară, toaletă suplimentară, produse curăţare, rack pentru haine. Bucurați-vă de cadă fierbinte, piscină exterioară, masaj, piscină (copii), grădină, înainte de a vă retrage în camera dumneavoastră pentru o binemeritată odihnă. Descoperiți tot ceea ce orașul Krabi are de oferit alegând Poonsiri Resort Aonang ca punctul dumneavoastră de pornire.

Nume cazare de la furnizor: Poonsiri Resort Aonang 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Krabi?

1. Krabi (Krabi, Thailanda)

21 km

2. Phuket Intl (Phuket-oras, Thailanda)

53 km

Care sunt conditiile de intrare in Thailanda?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp