ClickCease

Pleiada Boutique Hotel din Iasi

Soseaua Bucium nr. 18B

Destinatie si vreme

Detalii cazare

Nume cazare de la furnizor: Pleiada Boutique Hotel An D Spa 5*****

Pleiada Boutique Hotel & Spa utilizeaza multiple facilitati pentru a va face sederea cat mai placuta. Hotelul ofera oaspetilor sai: un centru de afaceri, un centru spa, un centru de conferinte cu camere multifunctionale, un restaurant international, Maia Fusion si un restaurant burghez, cu bucatarie traditionala romaneasca - Crama de vinuri Burgo.
Pleiada Boutique Hotel & Spa ofera oaspetilor sai 6 tipuri de camere pentru a alege dintr-un element inspirat din elemente naturale. Fiecare camera are un design unic de caramida si materiale care sunt folosite pentru a crea un spatiu confortabil care va va face sa va simtiti ca acasa. Recomandam oaspetilor nostri sa experimenteze: Sala de aer, pentru cei care doresc o atmosfera romantica Sala de apa, pentru cei care cauta o relaxare pura Sala de lemn, pentru cei care iubesc natura Sala de lumina, pentru cei care vor sa-si recastige armonie Camera de foc, pentru cei cu pasiune si emotie Sala de pamant, pentru cei care vor sa se simta ca acasa Pleiada Boutique Hotel & Spa are 60 de camere si 4 apartamente, amenajate pe 5 etaje.

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.
TripAdvisor Traveler Rating
TripAdvisor, nota 5.0
Excelent
5.0 din 15 pareri

Lista preturi

Pentru a vizualiza lista de preturi completeaza formularul de mai jos.