Pleiada Boutique Hotel din Iasi

TripAdvisor, nota 5.0

Soseaua Bucium nr. 18B

Destinatie si vreme

Detalii cazare

Pleiada Boutique Hotel este unicul hotel de cinci stele din regiunea Moldovei. Hotelul este amplasat intr-o zona linistita si retrasa a Iasului. La doar sapte minute de mers cu masina pana in centrul orasului, locul este o oaza de liniste, plin de sunetele naturii si de unde rasariturile si apusurile sunt un real spectacol.
Pleiada Boutique Hotel este locul ce imbina in mod ideal resursele generoase si cultura ospitalitatii. Hotelul este definit de eleganta clasica, in deplina armonie cu farmecul discret, exprimate prin piesele de mobilier, distributia camerelor, conceptul evenimentelor din cadrul hotelului si a parteneriatelor culturale.
Cromatica mobilierului din camerele de 5 stele este inspirata de elementele naturii: Apa, Aer, Foc, Lumina, Pamant, Lemn. De asemenea, hotelul dispune si de patru apartamente. Camerele si apartamentele sunt dispuse pe cele cinci etaje ale hotelului.
Culorile, texturile si designul sunt alese de o echipa ce pune accent pe crearea unei ambiante linistite, evidentiind vizual si practic luxul si confortul.
Pleiada Boutique Hotel dispune de doua camere special adaptate pentru persoanele cu dizabilitati.
Oaspetii pot opta pentru serviciul gratuit de transfer de la si catre aeroport.

Nume cazare de la furnizor: Pleiada Boutique 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Lista preturi


Pentru a vizualiza lista de preturi completeaza formularul de mai sus.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Iasi?

1. Iasi (Iasi, Romania)

4 km

2. International (Beltsy, Moldova)

79 km

3. Bacau (Bacau, Romania)

85 km

Fii la curent cu informarile cu privire la situatia COVID-19 in turism!