Pleiada Boutique Hotel din Iasi

TripAdvisor, nota 5.0

Soseaua Bucium nr. 18B

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Pleiada Boutique Hotel.

Detalii cazare

Pleiada Boutique Hotel & Spa vă invită să descoperiți în Iași rafinamentul, ospitalitatea și confortul unui hotel de 5 stele, un concept unic pentru capitala Moldovei. Atmosfera relaxantă și exclusivistă, va face din sejurul dumneavoastră o încântătoare poveste în care veți mai dori să rămâneți. Fiind o locație specială, liniștită, situată aproape de ”inima orașului”, principalul pol de atracție pentru ieșeni și turiști, hotelul urmărește prin facilitățile de care dispune să vă transpună într-o experiență de neuitat. ”Inspired by nature” reprezintă viziunea de la care am pornit atunci când am gândit mixul modern de eleganță, intimitate și bun gust care definește designul fiecărei camere în parte. Apa, aerul, lumina, lemnul, focul și pământul primesc o interpretare inovativă, fiind elementele care au stat la baza unui concept original în amenajarea hotelului.

Nume cazare de la furnizor: Pleiada Boutique Hotel&Spa 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Iasi?

1. Iasi (Iasi, Romania)

4 km

2. International (Beltsy, Moldova)

79 km

3. Bacau (Bacau, Romania)

85 km

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !